09 september 2012

Pulsvarmere

Garnslanking er målet for resten av året,
og med kun et nøste igjen i en eller annen farge er disse
pulsvarmerene fine garnrest-prosjekter.
 
 

 

 
Strikket i et nøste Drops Merino Extra Fine
etter eget hode, og ikke tar de all verdens av tid å få ferdige.
Perfekt forelesnings-arbeid!
 
Gjett hva som skal ligge under juletrærne til fine snupper i år? ;)
 
 
 


6 kommentarer:

 1. De var kjempefine!! Så flott med slikt arbeid som ikke tar så lang tid og som slanker garn..og som samtidig blir lekkert!!

  SvarSlett
 2. Så flotte plagg og smart måte å slanke garnmengden på :) Kjempeflott par i herlig farge.

  Så nydelige de er, disse reisende damene dine. Ser vanskelige ut fra mitt ståsted :) Flink og flittig er du. Skjønne farger.

  Trist å lese om din unge venn som tapte kampen sin... Har lest de fine innleggene dine om ham før.. Har selv en nær venn av oss som kjemper runde to nå.. Det er tøffe tak for alle og enhver. Kondolerer og tenker på deg ♥

  PS - tusen takk om tips vedrørende sladdet tag som likevel ikke var sladdet. Det ble ordnet takket være din info. Av og til tar photobucket litt tid før det oppdaterer seg, i går ville den absolutt ikke oppdatere. Trodde faktisk at det bare var jeg som så adressen, ikke andre. Godt med kjekke lesere som gir beskjed.

  Ønsker deg en fin dag videre!
  Stor klem, Eli Kristin

  SvarSlett
 3. Sååå fine. Det var godt du sa nesten umulig ;) for man klarer alltid å skvise inn en maske eller to, når man gjemmer seg unna utpakkingen ;) ha en fin dag videre Myrte. Klem

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. du nå måtte jeg sjekke om det var bare min ordbekreftelse som var håpløs... tenkte jeg skulle teste din, men du hadde jo ikke ordbekreftelse :) så da sletta jeg min og. Takk for at du ga beskjed :)

  SvarSlett

Koselig om du legger igjen en hilsen =)